Gillette Combi Fusion Proglide Power Flexball Houder incl 9 Mesjes

Gillette Combi Fusion Proglide Flexball Power Houder + 9 scheermesjes Fusion Proglide Power Super Combi Deal! 1 x Gillette Fusion Proglide Flexball Power Apparaat + 1 mesjes 1 x Gillette Fusion Proglide Power scheermesjes 8 stuks verpakking. Gillette Fusion ProGlide FlexBall scheersysteem. Ontdek het scheren met de nieuwe FlexBall Technologie! Fusion ProGlide FlexBall is de nieuwste innovatie op het gebied van scheren van Gillette en geeft de nieuwe Fusion ProGlide mesjes maximaal contact met de gezichtscontouren vanwege de flexibiliteit van een meedraaiende scheerkop. Mannen zijn dubbel zo enthousiast over hun scheerervaring met de ProGlide scheermesjes wanneer gebruikt op de nieuwe houder met FlexBall Technologie (algehele voorkeur onder ProGlide gebruikers t.o.v. vorige ProGlide). Het Gillette Fusion ProGlide FlexBall scheermes reageert flexibel op contouren van het gezicht en neemt zo vrijwel elk haartje mee! De 5 dicht op elkaar geplaatste mesjes hebben nog dunnere, fijnere randen met geavanceerde lage weerstand coating om moeiteloos te snijden met nog minder trekkerig gevoel dan Gillette Fusion. Een mes stabilisator zorgt voor optimale ruimte tussen de mesjes terwijl ze reageren op de contouren van het mannelijk gezicht. Een precisie mesje aan de achterzijde is ideaal voor de lastige plekjes zoals onder de neus. De verbeterde Lubrastrip is doordrenkt met minerale olie. En tot slot, last but not least: gestroomlijnde kanalen geleiden het overtollige scheerschuim om optimaal contact met de huid te behouden. De Fusion ProGlide FlexBall houder is Gillettes #1 scheersysteem voor de gevoelige huid. Alle Fusion scheermesjes passen op alle Fusion scheersystemen, dus probeer 'm nu!

€ 37.99

Meerinformatie

Gillette Combi Deals Scheren Mannen
Product
 

Gillette Combi Fusion Power Houder incl 9 Mesjes

Gillette Combi Fusion Power Scheersysteem incl 9 mesjes - Fusion Power Apparaat incl 1 scheermesje - Fusion Power 8 scheermesjes

€ 32.49

Meerinformatie

Gillette Combi Deals Scheren Mannen
Product
 

Gillette Fusion Power Apparaat incl 1 Mesje

Gillette Fusion Power Scheerapparaat (incl.1 scheermesje en batterij.) Het Fusion Power Batterij-aangedreven scheersysteem van Gillette, met zachte micro-trillingen voor een ongeloofelijke scheerervaring. In deze verpakking zit 1 systeem inclusief 1 mesje en 1 Duracel Batterij. Ervaar het comfort van maar liefst 5 PowerGlide mesjes! Gillette's meest geavanceerde en beste mesjes. Flexibele Comfort Guard: 15 microribbels trekken zachtjes de huid glad, wat zorgt voor een gladder en comfortabeler scheerresultaat. De verbeterde Indicator Lubrastrip met vitamine E en Aloë zorgt voor optimale scheercondities. De strip vervaagt in zijn geheel van een groene tot een witte kleur wanneer de optimale scheercondities afnemen. 1 mesje op de achterzijde is ideaal voor de lastige plekken (zoals onder de neus). Het Gillette Fusion scheersysteem is gelanceerd in 2006, het bracht 30 technologiën samen en alleen deze Power variant bevat een batterij. Fusion: de samensmelting.

€ 11.50

Meerinformatie

Gillette Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Venus Olay ComfortGlide Scheersysteem incl 3 Mesjes

Gillette Venus Olay apparaat inclusief 3 scheermesjes De allernieuwste scheerinnovatie van Gillette met Olay. De Venus Olay ComfortGlide Scheermesjes bevatten 5 scheerbladen en speciale Olay zeepkussentjes, welke de huid helpt te hydrateren en zorgt voor minder snelle uitdroging. Gillette Venus Olay is een comfort op scheergebied en bij dit product is geen scheergel nodig! De Gillette Venus Olay ComfortGlide houder special starter pack wordt geleverd met Venus Olay scheermesjes 3 stuks.

€ 18.95

Meerinformatie

Gillette Scheren Scheren Vrouwen
Product
 

Gillette Body5 Scheermesjes 4 stuks

Gillette BODY5 scheermesjes Nieuw! Het eerste scheermesje van Gillette dat speciaal ontwikkeld is voor het scheren van het lichaam van de man met 5 mesjes! De afgeronde kop van het Gillette Body scheermesjes biedt een betere wendbaarheid. - De voorwaarts draaiende kop past zich gemakkelijk aan de lichaamscontouren aan. - 5 Floating mesjes bieden een nauwe, comfortabele scheren op een aantal van de belangrijkste gebieden van het lichaam van een man. - 3 lubra strips bieden een uitstekende glide voor uitmuntend comfort, ongeacht de regio. - De ergonomische anti-slip grip biedt alle comfort en uitzonderlijke controle, zelfs in de douche. Het Gillette BODY scheermes is speciaal ontwikkeld om aan de toenemende belangstelling voor het scheren van het mannelijk lichaam te voldoen. In tegenstelling tot scheerapparaten voor het gezicht, is het Gillette BODY scheermes ontworpen voor uitstekende prestaties op een lichaamsdeel van de hals naar beneden. Om comfortabel te glijden over alle lichaamscontouren, bevat het scheermes een unieke reeks technologieën en functies. (De Gillette Body mesjes passen eventueel ook op alle Mach3 houders)

€ 17.00

Meerinformatie

Gillette Scheren Scheren Mannen
Product
 

Dubbele Fietstas Flowers Classic

De fietstassen van Beck zijn zeer kleurrijk en stevig. Een Beck Flower Fietstas op je fiets? Of zoek een ander printje uit die bij je fiets of je persoonlijkheid past.

€ 43.99

Meerinformatie

Beck Fietstassen Dubbele Fietstassen tot 46 liter inhoud
Product
 

Kunststof Fietskrat 27 Liter Deep Teal

Mooie Deep Teal kleurige fietskrat van Fastrider voor op de voordrager. Handig voor de boodschappen of voor de schooltas in meer moderne kleuren te verkrijgen. Inhoud 27 liter.

€ 14.95

Meerinformatie

Fast Rider Onderdelen Accessoires Kunststof fietskratten
Product
 

Dubbele Fietstas Paws Classic

De fietstassen van Beck zijn zeer kleurrijk en stevig. Een Beck Paws Fietstas op je fiets? Of zoek een ander printje uit die bij je fiets of je persoonlijkheid past.

€ 43.99

Meerinformatie

Beck Fietstassen Dubbele Fietstassen tot 46 liter inhoud
Product
 

Kunststof Fietskrat 40 liter Roest

Mooie grote roest kleurige fietskrat van Fastrider voor op de voordrager. Handig voor de boodschappen of voor de schooltas in meer moderne kleuren te verkrijgen.

€ 21.95

Meerinformatie

Fast Rider Onderdelen Accessoires Kunststof fietskratten
Product
 

Kunststof Fietskrat 40 liter Deep Teal

Mooie Deep Teal kleurige fietskrat van Fastrider voor op de voordrager. Handig voor de boodschappen of voor de schooltas in meer moderne kleuren te verkrijgen.

€ 21.95

Meerinformatie

Fast Rider Onderdelen Accessoires Kunststof fietskratten
Product
 

Mini One Chocolate Brown Voorstoeltje

Moderne bruine kleur Bobike Mini One voorzitje met veilige en comfortabele 3 punt gordel.

€ 49.99

Meerinformatie

Bobike Voorstoeltjes Alle Bobike Voorstoeltjes
Product
 

Maxi Achterstoeltje Brown Bruin

Het stijlvol ontworpem Thule Nexxt fietsstoeltje, eenvoudig te monteren en met zachte comfortabele zitting. Veilig en Stoer alles wat je wil in een fietsstoeltje voor achterop, in een nieuwe bruine kleur.

€ 104.90

Meerinformatie

Thule Yepp Achterstoeltjes Thule Yepp Nexxt Maxi Fietsstoeltjes
Product
 

Exclusive Plus compleet pakket met extra voordeel Urban Black

Complete set bestaande uit een: Bobike Mini Exclusive Plus Voorstoeltje, Bobike Maxi Exclusive Plus Achterstoeltje en bijpassend Bobike Exclusive Plus Windscherm

€ 199.99

Meerinformatie

Bobike Pakketten
Product
 

One compleet pakket met extra voordeel Bahama Blue

Complete set bestaande uit een: Bobike One Plus Windscherm Bahama BlueBobike Mini One Bahama Blueen Bobike Maxi One Bahama Blue

€ 139.99

Meerinformatie

Bobike Pakketten
Product
 

Dubbele Fietstas Classic PTT

De fietstassen van Beck zijn zeer kleurrijk en stevig.Een Beck PTT Fietstas op je fiets?Of zoek een ander printje uit die bij je fiets of je persoonlijkheid past.

€ 43.99

Meerinformatie

Beck Fietstassen Dubbele Fietstassen tot 46 liter inhoud
Product
 

Sleutel ter vervanging nummer 06 (Per Stuk)

Ter vervanging voor uw sleutel mocht u deze kwijt zijn.Let op: Er zit verschil tussen alle sleutels. Let goed bij het bestellen op de 0 en 00 sleutel.

€ 9.95

Meerinformatie

Thule Yepp Onderdelen Accessoires Yepp Onderdelen en Accessoires
Product
 

Kunststof Fietskrat 40 liter Oker

Mooie Oker kleurige fietskrat van Fastrider voor op de voordrager. Handig voor de boodschappen of voor de schooltas in meer moderne kleuren te verkrijgen.

€ 21.95

Meerinformatie

Fast Rider Onderdelen Accessoires Kunststof fietskratten
Product
 

Kunststof Fietskrat 27 Liter Roest

Mooie Roest kleurige fietskrat van Fastrider voor op de voordrager. Handig voor de boodschappen of voor de schooltas in meer moderne kleuren te verkrijgen. Inhoud 27 liter.

€ 14.95

Meerinformatie

Fast Rider Onderdelen Accessoires Kunststof fietskratten
Product
 

Kunststof Fietskrat 27 Liter Oker

Mooie Oker kleurige fietskrat van Fastrider voor op de voordrager. Handig voor de boodschappen of voor de schooltas in meer moderne kleuren te verkrijgen. Inhoud 27 liter.

€ 14.95

Meerinformatie

Fast Rider Onderdelen Accessoires Kunststof fietskratten
Product
 

Grid Foam Massage Roller 33cm Roze

De Grid Foam Massage Roller van VirtuFit verwijdert knopen en verklevingen in de spieren en daardoor zal de flexibiliteit en mobiliteit van het lichaam sterk verbeteren. GRID FOAM MASSAGE ROLLER VIRTUFIT EIGENSCHAPPEN: Dit fitnessartikel zorgt naast de bevordering van het spierherstel ook voor het voorkomen van blessures en is daarom uitermate geschikt voor iedereen die aan fitness/sport doet. De Grid Foam Massage Roller wordt veelal gebruikt als warming-up of als cooling-down van een training. Eén van de voordelen hiervan is dat je heel gericht nadruk kunt leggen op bepaalde spiergroepen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens de warming-up gemakkelijk blessures voorkomt wanneer de Foam Roller juist ingezet wordt. Bovendien is het ook een goed hulpmiddel om je Core te stabiliseren en je uithoudingsvermogen te verbeteren. Daarnaast zorgt het gebruik van een Foam Roller voor een betere balans van je onderlichaam. Deze factoren zijn essentieel voor je fitheid in het algemeen waarbij de kern van je lichaam ook verbeterd zal worden. Dit zal op den duur ook rugproblemen voorkomen. GRID FOAM MASSAGE ROLLER VIRTUFIT KENMERKEN: * 33 cm * Van hoge kwaliteit * Simpel en effectief!

€ 14.90

Meerinformatie

VirtuFit
Product