Delfi Speed On Speed Pedelec

De Delfi Speed On Speed Pedelec is een speed pedelec met de uitstraling van een toer-hybride. Dankzij het gebruik van een krachtige achterwielmotor en de ultra licht gewicht accu maakt van deze fiets de ultieme speed pedelec van dit moment. De Delfi Speed On Speed Pedelec is voorzien van een hydraulische schijfremsysteem waardoor u op ieder moment stil staat en zorgt voor optimale veiligheid. Deze speed pedelec is voorzien van een Shimano SLX derailleur met 10 versnellingen en zorgt voor eindeloos fietsplezier. Het display is voorzien van verlichting en geeft u een indicatie van het bereik in de 6 ondersteuningen. Tevens geeft het display ook zicht op; ondersteuningsstand, snelheid, tijd, afstand en accu indicatie. Pluspunten: + Shimano schakelsysteem + Krachtige achterwielmotor + 624 watt accu + LCD geïntegreerd Omdat de Delfi Speed On Speed Pedelec een snelheid heeft tot 45 kilometer per uur is het verplicht om een kenteken te registreren en WA-verzekering af te sluiten. De kosten voor het aanvragen van een kenteken is € 249,- en regelen wij voor u na aanschaf van deze prachtige speed pedelec. Neem contact op met onze klantenservice voor de aanvraag van het kenteken. In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen.

€ 2499.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Elektrische fietsen Delfi
Product
 

Delfi Bastogne E bike N7

De Delfi Bastogne E-bike N7 is een zeer luxe elektrische herenfiets met veel comfort en prettige ondersteuning. Met zijn moderne look is deze fiets een echte eyecather voor dagelijks gebruik. Dankzij de geveerde voorvork ervaart u extra comfort en fietst u ook op minder goede wegen, altijd prettig in combinatie met de zadelpen vering. De ondersteuning komt bij de Delfi Bastogne E-bike N7 vanuit de trapas en heeft 4 standen. De 250 watt krachtige Bafang middenmotor en een afneembare 36V/11Ah accu kunt u leuke fietstochten maken. De fiets heeft een uitgebreid LCD display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen. Via de bediening bij het handvat, kunt u kiezen uit 4 verschillende standen van ondersteuning. Qua afmontage is er gekozen voor onderhoudsvriendelijke onderdelen. Daarnaast bieden de Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen u ook weer de juiste mate van comfort en zorgeloos fietsplezier! Delfi Bastogne E-bike N7 is voorzien van een rollerbrake remsysteem voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar. + Shimano Nexus versnellingssysteem + Aluminium frame + Afneembare 36V/11Ah Accu + Bafang middenmotor + LCD display Uiteraard wordt uw elektrische fiets 100% rijklaar afgemonteerd en gratis bij u thuis bezorgd.

€ 1199.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Elektrische fietsen Delfi
Product
 

Delfi Mons E bike N7

De Delfi Mons E-bike N7 is een zeer luxe elektrische herenfiets met veel comfort en prettige ondersteuning. Met zijn moderne look is deze fiets een echte eyecather voor dagelijks gebruik. Dankzij de geveerde voorvork ervaart u extra comfort en fietst u ook op minder goede wegen, altijd prettig in combinatie met de zadelpen vering. De ondersteuning komt bij de Delfi Mons E-bike N7 vanuit de trapas en heeft 4 standen. De 250 watt krachtige Bafang Max Drive middenmotor en een afneembare 36V/11Ah accu kunt u leuke fietstochten maken. De fiets heeft een uitgebreid LCD display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen. Via de bediening bij het handvat, kunt u kiezen uit 4 verschillende standen van ondersteuning. Qua afmontage is er gekozen voor onderhoudsvriendelijke onderdelen. Daarnaast bieden de Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen u ook weer de juiste mate van comfort en zorgeloos fietsplezier! Delfi Mons E-bike N7 is voorzien van een rollerbrake remsysteem voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar. + Shimano Nexus versnellingssysteem + Aluminium frame + Afneembare 36V/11Ah Accu + Bafang middenmotor + LCD display Uiteraard wordt uw elektrische fiets 100% rijklaar afgemonteerd en gratis bij u thuis bezorgd.

€ 1699.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Elektrische fietsen Delfi
Product
 

Dutchebike Go2 Ministep

De Dutchebike GO2 elektrische ministep is zeer compact. Compleet met ingebouwde accu is hij licht van gewicht, wendbaar en makkelijk mee te nemen. De Dutchebike GO2 beschikt over 8 inch banden. De constructie is zeer stevig en is belastbaar met maximaal 100 kilo. Dankzij de kleine wielen en het directe stuur ben je met de Dutchebike GO2 bijzonder wendbaar. Kortom is deze elektrische step zeer breed inzetbaar. Dutchebike heeft gekozen voor een 350 watt sterke voorwielmotor (direct drive). Rechts op het stuur zit een gashendel waarmee je gas kunt geven en zodoende de snelheid van de elektrische step kunt regelen. Links op het stuur zit een remhendel. Daarmee bedien je de rem op het achterwiel en zorgt voor extra veiligheid. De Dutchebike GO2 heeft een remschijf waar je flink hard mee kunt remmen. De remschijf is tevens geventileerd zodat hij minder snel oververhit raakt bij langdurig remmen. Op het stuur is een lcd-display aanwezig die je van nuttige informatie voorziet waaronder de rijsnelheid en het accuniveau. Via de smartphone app heb je nog meer inzicht in de prestaties! In Belgie is de step over al te gebruiken. Echter is in Nederland de elektrische step alleen te gebruiken op eigen terrein.

€ 349.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Elektrische fietsen Dutchebike
Product
 

Dutchebike Touring II N7

De Dutchebike Touring II N7 is het nieuwe model van Matrabike. Deze elektrische fiets heeft een stijvolle look en is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze fiets is een echte eyecather! Dankzij de geveerde voorvork ervaart u extra comfort en fietst u ook op minder goede wegen. Door dat de Dutchebike Touring II N7 een krachtige ondersteuning geeft vanuit het voorwiel heeft u altijd een de juiste stand voor zorgeloos fietsplezier! De 250 watt borstelloze Bafang motor en een afneembare 36V/11 Ah accu kunt u leuke fietstochten maken. De fiets heeft een uitgebreid LCD display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen. Via de bediening bij het handvat, kunt u kiezen uit verschillende standen van ondersteuning. Qua afmontage is er gekozen voor onderhoudsvriendelijke onderdelen. Daarnaast bieden de Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen u ook weer de juiste mate van comfort en zorgeloos fietsplezier! De Dutchebike Touring II N7 is voorzien van een rollerbrake remsysteem met een extra v-brake systeem voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar. + Shimano Nexus versnellingssysteem + Aluminium frame + Afneembare 36V/11Ah Accu + Gesloten kettingkast + LCD display In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 999.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Elektrische fietsen Dutchebike
Product
 

Dutchebike Voltage II N7

De Dutchebike Voltage II N7 is het nieuwe model van Matrabike. Deze elektrische fiets heeft een stijvolle look en is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze fiets is een echte eyecather! Dankzij de geveerde voorvork ervaart u extra comfort en fietst u ook op minder goede wegen. Door dat de Dutchebike Voltage II N7 een krachtige ondersteuning geeft vanuit het voorwiel heeft u altijd een de juiste stand voor zorgeloos fietsplezier! De 250 watt borstelloze motor en een afneembare 36V/13 Ah accu kunt u leuke fietstochten maken. De fiets heeft een uitgebreid LCD display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen. Via de bediening bij het handvat, kunt u kiezen uit verschillende standen van ondersteuning. Qua afmontage is er gekozen voor onderhoudsvriendelijke onderdelen. Daarnaast bieden de Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen u ook weer de juiste mate van comfort en zorgeloos fietsplezier! De Dutchebike Voltage II N7 is voorzien van een rollerbrake remsysteem met een extra v-brake systeem voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LCD verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar. + Shimano Nexus versnellingssysteem + Aluminium frame + Afneembare 36V/13Ah Accu + Gesloten kettingkast + LCD display In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 999.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Elektrische fietsen Dutchebike
Product
 

Puch Rave Lady N7

De Puch Rave N7 is een luxe stadsfiets met een style volle look. Deze fiets is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer. De Puch Rave N7 heeft een aluminium frame met een gesloten kettingkast. Daarnaast is de fiets voorzien van een Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen voor zorgeloos fietsplezier. Het zadel en stuur is in hoogte te verstellen waardoor er een ideale fietshouding wordt gecreëerd. De Puch Rave N7 is voorzien van onderhoudsarme rollerbrakes voor extra veiligheid en heeft LED verlichting. + Aluminium frame + Gesloten kettingkast + Shimano Nexus schakelsysteem + LED verlichting In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 399.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Stadsfietsen Puch
Product
 

Puch Hands Up! S Men N3

De Puch Hands-Up! N3 is een fraaie fiets voor jouw dagelijkse ritten. De fiets is van alle gemakken voorzien om jouw rit zo gemakkelijk mogelijk te maken. De Puch Hands-Up! N3 is voorzien van een stevig aluminium frame met een gesloten kettingkast. Daarnaast heeft de fiets een Shimano Nexus schakelsysteem met 3 versnellingen voor een zorgeloos fietsplezier. De fiets heeft een rollerbrake en terugtraprem systeem zodat u op ieder moment stil kan staan. De Puch Hands-Up! N3 is voorzien van een led-verlichting en zorgt voor extra zichtbaarheid. De Puch Hands-Up! N3 wordt geleverd met een Axa Solid ringslot. + Stevig aluminium frame + Shimano Nexus 3 schakelsysteem + LED-verlichting + Gesloten kettingkast In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 389.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Stadsfietsen Puch
Product
 

Puch Hands Up! Men

De Puch Hands-Up! is een fijne stadsfiets voor je dagelijkse ritten. De fiets is van alle gemakken voorzien om jouw rit zo gemakkelijk mogelijk te maken. De Puch Hands-Up! is voorzien van een stevig aluminium frame met een gesloten kettingkastd voor een zorgeloos fietsplezier. De Puch Hands-Up! is voorzien van een led-verlichting en zorgt voor extra zichtbaarheid. De Puch Hands-Up! wordt geleverd met een Axa Solid ringslot. + Stevig aluminium frame + LED-verlichting + Gesloten kettingkast In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 289.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Stadsfietsen Puch
Product
 

Puch Hands Up! Lady

De Puch Hands-Up! is een fijne stadsfiets voor je dagelijkse ritten. De fiets is van alle gemakken voorzien om jouw rit zo gemakkelijk mogelijk te maken. De Puch Hands-Up! is voorzien van een stevig aluminium frame met een gesloten kettingkastd voor een zorgeloos fietsplezier. De Puch Hands-Up! is voorzien van een led-verlichting en zorgt voor extra zichtbaarheid. De Puch Hands-Up! wordt geleverd met een Axa Solid ringslot. + Stevig aluminium frame + LED-verlichting + Gesloten kettingkast In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 289.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Stadsfietsen Puch
Product
 

Puch Beat S Men N7

De Puch Beat-S N7 is een mooie transportfiets voor jouw dagelijkse ritten. De fiets is van alle gemakken voorzien om jouw rit zo gemakkelijk mogelijk te maken. De Puch Beat-S N7 transportfiets is voorzien van een stevig aluminium frame met zadelpen vering voor een comfortable fietsrit. Daarnaast heeft de fiets een Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen met een gesloten kettingkast en voorzien van een voordragervoor een zorgeloos fietsplezier. De fiets heeft een rollerbrake systeem zodat u op ieder moment stil kan staan. De Puch Beat-S N7 is voorzien van een led-verlichting en zorgt voor extra zichtbaarheid. De Puch Beat-S N7 wordt geleverd met een Axa Solid ringslot. + Stevig aluminium frame + Shimano Nexus 7 schakelsysteem + Zadelvering + Voordrager In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 599.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Stadsfietsen Puch
Product
 

Puch Beat S Lady N7

De Puch Beat-S N7 is een mooie transportfiets voor jouw dagelijkse ritten. De fiets is van alle gemakken voorzien om jouw rit zo gemakkelijk mogelijk te maken. De Puch Beat-S N7 transportfiets is voorzien van een stevig aluminium frame met zadelpen vering voor een comfortable fietsrit. Daarnaast heeft de fiets een Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen met een gesloten kettingkast en voorzien van een voordragervoor een zorgeloos fietsplezier. De fiets heeft een rollerbrake systeem zodat u op ieder moment stil kan staan. De Puch Beat-S N7 is voorzien van een led-verlichting en zorgt voor extra zichtbaarheid. De Puch Beat-S N7 wordt geleverd met een Axa Solid ringslot. + Stevig aluminium frame + Shimano Nexus 7 schakelsysteem + Zadelvering + Voordrager In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 599.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Stadsfietsen Puch
Product
 

Puch Ambient Men N7

De Puch Ambient N7 is een luxe stadsfiets met een style volle look. Deze fiets is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer. De Puch Ambient N7 heeft een aluminium frame met voorvork vering. Daarnaast is de fiets voorzien van een Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen voor zorgeloos fietsplezier. Het zadel en stuur is in hoogte te verstellen waardoor er een ideale fietshouding wordt gecreëerd. De Puch Ambient N7 is voorzien van onderhoudsarme rollerbrakes voor extra veiligheid en heeft LED verlichting. + Aluminium frame + Voorvork vering + Zadelpen vering + Shimano Nexus schakelsysteem + LED verlichting In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 479.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Stadsfietsen Puch
Product
 

Puch Ballad Men N7

De Puch Ballad N7 is een luxe stadsfiets met een style volle look. Deze fiets is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer. De Puch Ballad N7 heeft een aluminium frame met voorvork vering. Daarnaast is de fiets voorzien van een Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen voor zorgeloos fietsplezier. Het zadel en stuur is in hoogte te verstellen waardoor er een ideale fietshouding wordt gecreëerd. De Puch Ballad N7 is voorzien van onderhoudsarme rollerbrakes voor extra veiligheid en heeft LED verlichting. + Aluminium frame + Voorvork vering + Zadelpen vering + Shimano Nexus schakelsysteem + LED verlichting In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 399.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Stadsfietsen Puch
Product
 

Puch E Rock Lady

De Puch E-Rock Lady is een prachtige elektirsche transportfiets. Door zijn robuuste en stevig aluminium frame, is de fiets zeer geschikt voor woon- werkverkeer of voor iedere dag een rit naar school! De fiets beschikt niet alleen over een achterdrager maar heeft ook een voordrager, super handig en ideaal voor een zware boekentas of boodschappentas. Zo kan je net wat meer vervoeren op de fiets. Het is natuurlijk ook mogelijk om een fietstas aan de fiets te monteren en aan de voorkant een mand of krat. De fiets is voorzien van krachtige 250w Bafang voorwielmotor en een sterke 36V/11Ah afneembare accu. Daarnaast heeft de Puch E-Rock Lady een krachtige v-brake remsysteem en zorgt voor optimale veiligheid op de fiets. + Aluminium frame + Krachtige Bafang voorwielmotor + Afneembare 36V/11 Ah accu + Gesloten kettingkast In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets. Helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom gemakkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 999.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Elektrische fietsen Puch
Product
 

Puch E Ballad S Men N7

De Puch E-Ballad-S Men N7 is het nieuwe model van Puch. Deze elektrische fiets heeft een stijvolle look en is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze fiets is een echte eyecather! Dankzij de geveerde voorvork ervaart u extra comfort en fietst u ook op minder goede wegen. Door dat de Puch E-ballad-S Men N7 een krachtige ondersteuning geeft vanuit het voorwiel heeft u altijd een de juiste stand voor zorgeloos fietsplezier! De 250 watt borstelloze motor en een afneembare 36V/11 Ah accu kunt u leuke fietstochten maken. De fiets heeft een uitgebreid LED display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen. Via de bediening bij het handvat, kunt u kiezen uit 5 verschillende standen van ondersteuning. Qua afmontage is er gekozen voor onderhoudsvriendelijke onderdelen. Daarnaast bieden de Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen u ook weer de juiste mate van comfort en zorgeloos fietsplezier! De Puch E-Ballad-S Men N7 is voorzien van een rollerbrake remsysteem met een extra v-brake systeem voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar. + Shimano Nexus versnellingssysteem + Aluminium frame + Afneembare 36V/11Ah Accu + Gesloten kettingkast + LCD display De fiets wordt geleverd met een Axa Solid Plus. In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 1399.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Elektrische fietsen Puch
Product
 

Puch E Ballad S Lady N7

De Puch E-Ballad-S Lady N7 is het nieuwe model van Puch. Deze elektrische fiets heeft een stijvolle look en is geschikt voor dagelijks gebruik. Deze fiets is een echte eyecather! Dankzij de geveerde voorvork ervaart u extra comfort en fietst u ook op minder goede wegen. Door dat de Puch E-ballad-S Lady N7 een krachtige ondersteuning geeft vanuit het voorwiel heeft u altijd een de juiste stand voor zorgeloos fietsplezier! De 250 watt borstelloze motor en een afneembare 36V/11 Ah accu kunt u leuke fietstochten maken. De fiets heeft een uitgebreid LED display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen. Via de bediening bij het handvat, kunt u kiezen uit 5 verschillende standen van ondersteuning. Qua afmontage is er gekozen voor onderhoudsvriendelijke onderdelen. Daarnaast bieden de Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen u ook weer de juiste mate van comfort en zorgeloos fietsplezier! De Puch E-Ballad-S Lady N7 is voorzien van een rollerbrake remsysteem met een extra v-brake systeem voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar. + Shimano Nexus versnellingssysteem + Aluminium frame + Afneembare 36V/11Ah Accu + Gesloten kettingkast + LCD display De fiets wordt geleverd met een Axa Solid Plus. In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 1399.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Elektrische fietsen Puch
Product
 

Puch E Ambient Lady N7

De Puch E-Ambient Lady N7 is het trendy model van Puch. Deze elektrische fiets heeft een hippe look en is geschikt voor dagelijks gebruik. Dankzij de geveerde voorvork ervaart u extra comfort en fietst u ook op minder goede wegen. Door dat de Puch E-Ambient Lady N7 een krachtige ondersteuning geeft vanuit het voorwiel heeft u altijd een de juiste stand voor zorgeloos fietsplezier! De 250 watt borstelloze motor en een afneembare 36V/11 Ah accu kunt u leuke fietstochten maken. De fiets heeft een uitgebreid LCD display in het midden van het stuur, waarvan u alle belangrijke informatie kunt aflezen. Via de bediening bij het handvat, kunt u kiezen uit 9 verschillende standen van ondersteuning. Qua afmontage is er gekozen voor onderhoudsvriendelijke onderdelen. Daarnaast bieden de Shimano Nexus schakelsysteem met 7 versnellingen u ook weer de juiste mate van comfort en zorgeloos fietsplezier! Puch E-Ambient Lady N7 is voorzien van een rollerbrake remsysteem voor optimale veiligheid. Dankzij de uitstekende LED verlichting bent u ook in het donker voor iedereen goed zichtbaar. + Shimano Nexus versnellingssysteem + Aluminium frame + Afneembare 36V/11Ah Accu + Krachtige Bafang voorwielmotor + LCD display De fiets wordt geleverd met een Axa Victoria ringslot. In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 1299.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Elektrische fietsen Puch
Product
 

Stokvis Style

De Stokvis Style N3 is een fiets met een Hippe en designvolle look. Deze fiets is geschikt voor woon-werk verkeer of als schoolfiets te gebruiken. De Stokvis Style N3 is voorzien van een stevige frame met een Shimano Nexus schakelsysteem met 3 versnellingen. Dit zorgt voor eindeloos fietsplezier! De Stokvis Style N3 heeft sterke bagagedrager en voordrager. Het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor creëert u altijd de ideale fietshouding. Door de krachtige terugtraprem kun je altijd veilig stoppen en heeft de fiets een led-verlichting waardoor je altijd zichtbaar bent. + Sportieve en stoere look + Shimano Nexus schakelsysteem + Stevig aluminum frame Incl. Axa Solid Plus In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 399.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Damesfietsen Stokvis
Product
 

Puch G Funk Men 7sp

De Puch G-funk is een stoere hybride fiets met een sportief uiterlijk. Ideaal voor dagelijks gebruik, woon-werk verkeer of voor een leuke fietstocht. De Puch G-funk is voorzien van een aluminium frame wat zorgt dat de fiets licht en comfortabel is. Dit maakt de fiets zeer geschikt als dagelijks vervoermiddel. Het schijfrem systeem zorgt ervoor dat u veilig kunt remmen wanneer dit nodig is. Het Shimano Alphine versnellingssysteem met 7 versnellingen zorgt voor een ultiem comfortabel gevoel tijdens de rit. Kortom een leuke fiets voor dagelijks gebruik! + Aluminium frame + Shimano Alphine naafversnelling + Hydraulische schijfremmen In de toekomst wilt u natuurlijk altijd blijven genieten van uw fiets, helaas laten de cijfers zien dat er nog steeds veel fietsen gestolen of vernield worden. Sluit daarom makkelijk en snel een fietsverzekering af bij uw aankoop om latere teleurstellingen te voorkomen. U heeft al een ANWB fietsverzekering vanaf €16,- per jaar. Deze keuze kunt u maken tijdens het bestellen van de fiets.

€ 599.00

Meerinformatie

Matra Fietsen|Hybride fietsen Puch
Product
 


vacatures autobedrijf fietsenwinkel paardensport reisbureau woonwinkel Zweden Zwitserland wintersport gemeentenhuis speelgoed muziekwinkel tuinartikelen vlijmen Emiraten Hongarije Tsjechië Switzerland Duitsland shop46 consumentenelektronica vacature boerenland elektrotechniek england website austria sweden website poland sport russia witgoed sexshop Italy belgium germany online maasdriel bommelerwaard politieberichten yokie gelderland france kerkdriel electro autobanden elektronica speurmachine bouwmarkt fitness